Mensen die hun passie volgen, werken vaak veel en hard. Dat kost geen enkele moeite omdat alles wat ze doen vanuit het hart komt. Als u mij kent, dan weet u wellicht hoe ik in elkaar steek (en dat ik een van die gelukkigen ben). En als u mij wat langer kent, dan weet u misschien ook hoe ik Anfors in de markt heb gezet. ‘Mijn’ Anfors dat 17 december a.s. maar liefst 12,5 jaar bestaat. 2014 is dus een memorabel jaar. Om meerdere redenen. 

 

Heel eerlijk? Het gaat de boeken in als het heftigste jaar in ons bestaan. Niet vanwege tegenwind of financiële sores, integendeel. Het was gewoon héél hard werken. Voor het hele team. Zoals ik al zei, als u bekend bent met Anfors weet u wellicht hoe wij ons online presenteerden. Niet. Helemaal niet. Daar wilde ik graag verandering in brengen, op naar Anfors 2.0. Dat ging niet zonder slag of stoot.

 

Het resultaat is wat u nu ziet. Onze website is live en we zijn er supertrots op. Hier staat Anfors in al haar glorie. Veel belangrijker nog: ik ben ervan overtuigd dat wij onze klanten blij maken. Geen klanten meer die bierviltjes met hun bestelling kwijt zijn of nachtelijke sms-jes moeten versturen. Maar tijdwinst, meer kennis en gemak. Kijk eens rond en ervaar!

 

Bestellen dus 24/7. Dan laat ik mijn 24/7 wat losser en beloof u dat Marcel, Fenna, Gommaar en ik meer dan ooit voor u klaarstaan. Welkom bij Anfors 2.0!

 

Hartelijke groet,

 

Hans Bijvoets