Home

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Proeverij2023

GEANNULEERD: 30 MEI | PROEVERIJ "DE NIEUWEN EN EIGENWIJZEN" - AMSTERDAM


Deze proeverij is geannuleerd.


Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen

Dienstregeling 2022

27 MAART - PROEVERIJ 'DE NIEUWEN EN EIGENWIJZEN'


Op 27 maart verwelkomen we u graag bij Restaurant Fitzgerald voor onze proeverij 'De Nieuwen en Eigenwijzen'. Hier vindt u ons met heerlijke, spannende en uitgesproken wijnen, gemaakt door wijnboeren met een duidelijke visie. Uiteenlopende visies welteverstaan, maar wel met de overkoepelende eigenschap dat het nooit de makkelijkste en saaiste weg is. We zullen u verrassen met een middag vol noviteiten, inheemse en onbekendere druivenrassen en –af en toe– een tegendraads gedachtengoed. Is het een beetje ruziën met de gevestigde orde? Misschien, maar is dat niet wat we allemaal af en toe graag doen?


Bent u erbij? Mail dan uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@anfors-imperial.com en we verwelkomen u met open armen in Rotterdam.


Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen

Levercondities 2021

21 sep. 2021 16:45:00

levering

Door een koppeling in de voorraad weet u direct wat u kan bestellen en dus ontvangen. Benieuwd wanneer u de wijnen kan ontvangen? De leverdagen zijn afhankelijk van het leveradres. Bekijk uw persoonlijke condities snel op de kaart!

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Net als op Gastvrij Rotterdam vindt u op Folie Culinaire ook een stand met vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En vooral Ludwig Hiedler, de sympathieke wijnmaker die ons vergezelt op de stand. 

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Tijdens Gastvrij op stand 6.507 (hal 6) vindt u vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En het liefst ontmoeten wij u persoonlijk op de stand. Tot Gastvrij?

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen

 

Ook op de 17e editie van Wine Professional kunt u Anfors Imperial bezoeken, wijnproducenten ontmoeten, wijnen proeven uit klassiek Europese wijngebieden en langskomen voor een kennismaking. U vindt ons op onze 'vaste' plek; standnummer 300/302. De komende maanden werken we het programma uit.

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver

 

De allereerste liefde houdt altijd een bijzonder plekje. En al zijn er ondertussen anderen, de verleiding van je primo amore blijft. Voor Hans is dat overduidelijk Italië. Het is alweer 17 jaar geleden, toch is die eerste indruk onuitwisbaar. Inmiddels houdt Hans van wijnen uit alle windstreken, in alle soorten en maten, áls het maar klikt. Toch heeft Italië een heel speciaal plekje. Om het vuur brandend te houden hebben we meer dan 100 oude vertrouwde en nieuwe spannende wijnen open om op 19 november a.s. – zoals het Italianen betaamd – ook met u te sjansen en te flirten. 

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver

Ontmoet ons op Folie Culinaire

10 sep. 2018 15:57:01

Anfors Imperial Folie Culinaire MECC Maastricht

 

Op 8 t/m 10 oktober staan wij met Domäne Wachau, Zantho en een mooie selectie wijnen op Folie Culinaire in Maastricht. Het is een primeur voor ons: deelname aan deze culinaire gekte. Met masterclasses van gerenommeerde chefs uit de hele wereld, nieuwe ingrediënten, wijnen en champagnes en gratis toegang voor de BBB. Wij nemen een mooie selectie mee uit klassiek Europese wijngebieden.

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver

proeverij

 

Op 9 en 10 september 2018 vindt de vierde editie plaats van ‘CHEFS®EVOLUTION’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival. De organisatie ligt deels in handen van Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije. En daarom zijn wij ook van de partij. We presenteren onze wijnen, terwijl rondom internationale top-chefs hun opwachting maken.

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver

proef anfors oeno

Met Hemelvaart en Pinksteren gelden afwijkende levertijden:


Hemelvaart | op donderdag 10 mei vinden geen leveringen plaats. Bestellingen van woensdag 9 mei voor 11.00 worden op vrijdag 11 mei geleverd. 

 

Pinksteren | op maandag 21 mei vinden er geen leveringen plaats. Bestellingen van vrijdag 18 mei voor 11.00 worden op dinsdag 22 mei geleverd. 

 

Lees meer
Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren